Aurelian Ciocan – actor și logoped. 

Lumea mă cunoaște drept ,,antrenorul de dicție al vedetelor de televiziune”. Mie îmi place să mă numesc profesor de dicție și discurs public. 

Sunt logoped și actor profesionist. Am absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale”. Am studiat logopedia în cadrul Facultății de Psihologie – Universitatea București și, în prezent, sunt doctorand în cadrul Școlii doctorale a U.N.A.T.C. ”Ion Luca Caragiale” București.

În peste 11 ani, am antrenat mii de persoane publice printre care vedete de televiziune, actori și cântăreți. Am pregătit pentru vorbitul în public premieri și miniștri din România și din Republica Moldova. Am susținut sesiuni de training cu avocați, manageri, purtători de cuvânt și cunoscuți oameni de afaceri. I-am învățat ce înseamnă să vorbești în public și cum poți să îți câștigi auditoriul. Am corectat greșelile de dicție, am lucrat asupra regulilor esențiale de frazare și acolo unde a fost cazul, asupra limbajului trupului.

Până în prezent am lucrat pentru 20 de televiziuni și posturi de radio și am desfășurat programe de training în cele mai mari trusturi de televiziune din România(Intact Media Group și Ringier) și din Republica Moldova(General Media Group):

  • Antena 1, Antena 3, ZU TV, Radio ZU, GSP TV, Realitatea TV;
  • Intact Media Academy;
  • Viva, Unica, Elle, Avantaje, Psychologies, Libertatea;
  • Prime TV, Publika, Canal 2, Canal 3, Muz TV, CTC TV;
  • Realitatea TV Moldova, Jurnal TV, Moldova 1, Moldova 2, Vocea Basarabiei;
  • MUZ FM, Jurnal FM, Maestro FM, Publika FM;
  • Numeroase proiecte coordonate de Consiliul Europei și Deutsche Welle;

Sunt Aurelian Ciocan, profesor de dicție și discurs și te aștept să lucrăm împreună.

 

 

Cum ne ajută dicția

Ce-ți trebuie ca să fii lider

Despre public speaking

Cum te prezinți la interviu

Despre limbajul trupului

Sinceritatea în politică

Vino să lucrăm împreună!

Public Speaking

Dicție

Media Training

Contact: 0733 10 20 30